Picnic i forårs vejret

Tasker!

Åhhh tasker, tasker, tasker! Kan vi piger få nok af dem? Det tror jeg næppe! Tasker og sko må blive kvindes favorit opfindelser, for hvor er de fandens smarte, der kan jo simpelthen være alt i! De kommer jo i alle størrelser og former, og der er altid en taske der passer til en hver lejlighed! Om du skal på ferie, i byen, på arbejde, date osv.

Personligt går jeg altid rundt med en bæltetaske med nitter på fra Urban Outfitters til 200kr. Den er simpelthen så praktisk, og passer til de fleste outfits. Min taske indholder altid min telefon, penge, tusindvis af diverse kort (gavekort, medlemskort, kreditkort. You name it), læbepomade, lighter, en kuglepen, en lille notesbog/dagbog som jeg skriver diverse ting i, når jeg støder på noget forundrene eller bare har brug for at komme ud med mine frustrationer, høretelefoner og en deodorant. Well.. det er vel primært det der befinder sig i min taske. Her under har jeg lavet et lille udkast til hvad tre forskellige typer tasker kan indholde.

Rygsækken:

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 19.06.19

 

Der er plads til det hele i sådan en rygsæk! Da jeg nu er i forårs stemning, kunne jeg ikke lade vær med at tænke på at man måske skulle ud og nyde vejret. Derfor tænkte jeg man havde brug for et par solbriller og en god bog. Og ikke mindst noget vand så man ikke tørster. Derefter et par sandaler så man kan få luftet de blege tær. Make-up, creme, parfume er blot med til diverse nødsituationer man kan komme ud for. Tasken er fra Mango og koster 420kr. og kan købes her.

Den lille frække:

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 23.58.28

 

Den er lille, praktisk og super chic. Der er ikke plads til så meget, kun det yderst nødvendige. Her har jeg fokuseret på læbe-produkter, da det altid falder let af under f.eks. en bytur, og så en parfume da man altid skal dufte dejligt, selv efter en sving-om eller to på de hede dansegulve. Tasken er fra SimplyBe og kan fåes her til 245kr.

Den store taske:

Skærmbillede 2015-03-12 kl. 00.26.20

 

Aldrig gå ned på make-up. Med en stor, men stadig casual eller formel taske er der plads til alt, og jeg mener, absolut alt. Jeg tænker det altid er smart med et par flade slippers, hvis man bliver træt af de høje sko, eller sko der gnaver. En børste og et glattejern hvis man har en dårlig hår-dag. masser af make-up til at friske op i løbet af dagen. Tasken er af mærket Fendi og koster 18390kr. hvilket er urimeligt meget. Men mærker er dyre. Tasken kan købes her.

Kommenter jeres favorit taske og hvad i fylder den med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Picnic i forårs vejret