New In

Oversized T-shirt Dresses

Jeg har selv lige fået købt mig en oversized T-shirt dress, de er super simple men stadig ultra feminine og skønne. Man kan få dem i mange forskellige farver hvis det er det man er til. Jeg har dog valgt et mere minimalistisk look. Min egen har jeg købt i H&M’s basics til 79kr. da jeg syntes den var fed, men at jeg behøvede skam intet mærke for at den fuldender mit klædeskab. Der er dog andre der ude der måske har det på anden vis, og leder efter den perfekte T-shirt dress til garderoben. Jeg har derfor fundet et par stykker i forskellige prisleje og modeller.

Skærmbillede 2015-03-09 kl. 16.53.50

1) Den første kjole er fra Topshop til 410kr. hvad man desværre ikke kan se på billedet er at den har en unik ryg hvor der med store bogstaver står: “Can’t Touch This” Den kan købes online her.

2) Denne kjole er knæ lang hvilket er super fedt! Den er fra Monki til 180kr. og kan fåes her.

3) Kjolen er fra Alexander Wang og koster 720kr. den kan fåes på mytheresa.com her.

4) Selvom det er en T-shirt kjole, er denne mere figur siddende. Kjolen er fra Theory og er den dyreste jeg har udvalgt til kollektionen med sine 1625kr. Den kan købes online her.

5) Dette er en simpel Warehouse kjole til 290kr. Den kan købes online her.

6) Denne stripede kjole er fra Alice + Olivia og koster 1275kr. den kan også købes online på mytheresa.com her.

7) Denne sorte kjole er fra Mango og kan købes for 410kr. både i butik eller online her.

8) Sidst men ikke mindst kan man finde denne super søde oversized T-shirt kjole i Mango’s curvy afdeling, den koster 310kr. og kan fåes i butik samt online her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New In