Get the look

Soft Bras

Soft bras er seriøst det mest behagelige du kan forkælde dine bryster med, og ud over det er de super søde! Jeg vil klart anbefalde at det er noget man begynder at investerer i her i 2015. De fås i forskellige prisleje, og alle farver og mønstre. Det eneste minus er at de desværre ikke støtter kvinders bryster på samme måde som en fast BH. Det kan derfor være svært at bruge ‘BHen’ hvis barmen er for stor. Men til os flad brystede piger, eller piger med en medium skål, er det helt klart et perfekt match. Jeg har udvalgt mig 12 forskellige soft bras i forskellige prisleje.

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 21.02.59


1) Den første BH er fra ASOS og koster 176kr. den kan købes her(Det skal lige nævnes at den er gennemsigtig og blot dårlig beskåret)

2) Denne BH er fra Yasmine Eslami og ligger i den dyre ende med sine 720kr. Den kan købes på Net-a-porter.com her.

3) Det kinky navn på denne Hanky Panky Bralette kommer ikke som en overraskelse med de sexede blonder til blot 330kr. og kan købes på Bloomingdales.com her.

4) BHen her er pris-præsidenten i denne kollektion med sine 1560kr. men det kommer vel ikke bag på nogen når jeg kan fortælle det er en Eres. Den kan købes på Net-a-porter.com her.

5) Denne søde nude farvede soft bra koster 260kr. og er fra det hollandske mærke Stories. Og den kan købes på deres hjemmeside her.

6) Man skulle tro at denne Only Hearts BH ville koste mere end sine 350kr. når den har så mange fine blonder! Den kan fåes 6 forskellige farver og kan købes på Journelle.com her.

7) Denne søde BH er fra Magasins egen kollektion Love Stories og kan findes både i butikkerne, samt online til en pris af 449kr. her.

8) Denne søde BH er også fra Cosabella Dolce og koster 365kr. og fåes i op til 26!!!!! forskellige farver, hvilket er helt exceptionelt! Den kan købes på Cosabellas egen hjemmeside her.

9) BHen her er også fra Magasins egen kollektion Love Stories og kan også findes i butikken, samt online til en pris af 449kr. her.

10) Denne BH er den billigste jeg har med til blot 120kr. fra Monki! Den er super sød med dens tykke stropper, hvilket får den til at skille sig ud. Den kan fåes i Monki’s butikker samt på deres hjemmeside her.

11) Endnu en Cosabella Dolce BH til 345kr. og den kan købes på Journelle.com her.

12) Den sidste BH er af det australske mærke Sass & Bide. Den koster 672kr. og kan købes på Sass & Bides hjemmeside her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Get the look