Første indlæg

Foråret er på vej!

Idag var min veninde, Hanne, og jeg en tur på staden for at nyde det dejlige, næsten forårslignende vejr med en kop Chai Latte på Abegrotten. Hvis i ikke har været der før kan det klart anbefales, der er super hyggelig stemning og deres priser er overkommelige. Der render altid hunde rundt der inde og studerende der laver lektier, og atmosfæren er i det hele taget bare imødekommende og rar. Det er ret lokalt, og især eleverne fra Christianshavns Gymnasium kommer der i stor stil, inklusiv mig selv.

HanneSol ChristianshavnForladt skatebane

Efter vores besøg på Abegrotten besluttede Hanne og jeg os for at gå en tur i det fantastiske vejr, hvilket bestod i vi gik på et lille eventyr omkring søen. Det er stadig  ekstremt koldt og vinterligt i skyggen, men lige så snart solen vidste sine stråler blev man helt varm, og vi kunne i den grad mærke at foråret er på vej. De fine Vintergækker og Erantis stod så fint og blomstrede langs søen, hvilket var et smukt syn i sig selv.

I takt med vi begav os længere rundt om søen, fandt vi en lettere forladt skatepark, som var overfyldt med grafitti, og der lå opbrugte grafitti flasker over alt! Jeg har altid haft en svaghed for grafitti kunsten, og jeg synes det er en smuk måde at udtrykke kunst på, selvom ikke alle er enige. Jeg taler selvfølgelig ikke om tags, men om selve deres kunstneriske skills der kommer til udtryk ved disse væg malerier! Det er altid interessant at gå på opdagelse og udforske nye ting. Oven på netop denne forladte skatepark var der et super solrigt tag vi kunne gå op på, hvor der heldigvis også var læ. Det var i hvert fald en super dejlig måde at nyde en super dejlig dag på.

Grafitti

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første indlæg