Første indlæg

Første indlæg

Well jeg har nu endelig taget mig sammen til at oprette en BloggerDelight side, som jeg længe har haft i tankerne at gøre. Jeg har haft diverse blogs rundt omkring på nettet, som jeg alle har mistet interesse for, fordi de har haft specielle temaer. Så nu siger det stop! og jeg opretter en ‘livsstils’-blog her, så jeg har mulighed for at blogge om mode hvis det er det jeg føler for! Måske noget lækker arkitektur eller blot en dag i mit liv. Det kommer hen af vejen (forhåbentligt).

Jeg bør lige fortælle jer lidt om mig selv. Da jeg er nybegynder og åbenbart ikke kan finde ud af at lave en seperat side for det!

Jeg er en glad og frisk Københavnerpige ved navn Mia, som både elsker rejser, fester, mode, design og interior! Jeg elsker at være kreativ, om jeg er god til det eller ej er vel irrelevant. Derudover har jeg en speciel kærlighed for at rejse og jeg drømmer som så mange andre om at udforske verden. Om det skal gøres i ét huk eller over flere omgange må tiden vise! Tror dog selv mest på det sidste.

Følg med på bloggen og følg mine eventyr, store som små. 🙂

IMG_9678

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første indlæg